Service Loodgieter

Loodgieter Outgaarden

Service Loodgieter is veelzijdig wat betreft de aangeboden diensten. In ons takenpakket zitten zaken zoals sanitair installeren, het onderhoud van een cv ketel, het ontkalken van een waterleiding of boiler,… Daarnaast kan u ook op ons een beroep doen wanneer u een ontstoppingsdienst, schoorsteenveger of klusjesdienst zoekt. Service Loodgieter is o.m. werkzaam in de regio Outgaarden.

Loodgieter nodig in Outgaarden?
Bel 0495 56 37 78

Ook tijdens de Corona periode kan u op ons blijven rekenen. Wij hanteren de door de overheid voorgeschreven Corona maatregelen en houden ons aan de 1,5 meter afstandsnorm.

 Wc, kraan, bad, douche,… plaatsen & installeren – badkamer renovatie - reparatie sanitair | Outgaarden

Heeft u een sanitair apparaat (bv. een wc, kraan, toilet, douche of bad) dat u wilt laten plaatsen? Onze loodgieters hebben de nodige knowhow zodat het installeren van deze apparaten (het aansluiten op de water- en afvoerbuis) vlekkeloos verloopt. Ook wanneer u uw badkamer volledig wilt renoveren kan u op ons rekenen. Bij zo’n renovatie zullen we – na het plaatsen en de installatie van de apparaten - ook de tegels en de vloer van de badkamer onder handen nemen. U kan ons niet alleen bellen voor de installatie van een sanitair apparaat of voor zo’n badkamerrenovatie, we doen ook aan reparatie. Heeft u last van een lek in uw afvoerbuis of waterleiding? Of is het eerder een lekkende kraan die u stoort? In beide gevallen komen we graag ter plaatse om alles te herstellen, indien nodig zullen we ook de buizen of het kraantje vervangen. Heeft u tot slot problemen met een ondergelopen kelder dan kunnen we deze ook steeds leegpompen. We doen dit o.m. in Outgaarden.


 Cv installatie – onderhoud cv ketel – herstelling centrale verwarming | Outgaarden

Heeft u een nieuwe verwarmingsketel of centrale verwarming gekocht en zoekt u een ervaren installateur? Service Loodgieter helpt u graag met het plaatsen en de cv installatie. Heeft u er al een staan maar wenst u een onderhoud van deze verwarmingsketel? Ook dan helpen we u verder. Volgens de Vlaamse wetgeving moet er ieder jaar een keuring van uw cv ketel plaatsvinden wanneer de centrale verwarming werkt op stookolie of vaste brandstof. Een gasketel zal slechts om de twee jaar een onderhoud moeten krijgen. Stellen we na zo’n controle een probleem vast dan kunnen we hierna steeds de nodige herstelling doorvoeren. Kan u wel wat hulp gebruiken met uw centrale verwarming in Outgaarden? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte.


 Klusjesdienst - kleine elektriciteitswerken – rioleringswerken - schouw vegen – zonnepanelen onderhoud | Outgaarden

Onze Service Loodgieters zijn ook bedreven als klusjesman. Een muur die geverfd moet worden, een lamp die toe is aan vervangen, een wasmachine of stopcontact dat we moeten aansluiten, andere kleine elektriciteitswerken,… onze klusjesdienst helpt u graag verder. Wat onze klusman ook kan doen is het uitvoeren van rioleringswerken. We kunnen afvoerbuizen aansluiten op uw riool, een nieuwe riolering leggen maar ook met een kleine camera een rioolinspectie uitvoeren om zo breuken in uw riolering te ontdekken. Na zo’n inspectie kunnen we dan overgaan tot de renovatie of reparatie van uw riolering. De klusjesdienst van Service Loodgieter is daarnaast ook inzetbaar als schoorsteenveger. Een schouw laten kuisen resulteert in een verminderd brandrisico. Een bijkomend voordeel wanneer u uw schoorsteen regelmatig laat vegen is dat het risico op CO vergiftiging ook afneemt. Naast het reinigen van schoorstenen doen we als schouwveger ook aan camera inspectie en schoorsteen renovatie. Ten slotte zal onze klusjesman u ook kunnen helpen met het onderhoud van uw zonnepanelen. Omdat het reinigen van zonnepanelen door moeder natuur nooit voor de volle 100% lukt, schakelt u voor zo’n onderhoud best een professional in. In sommige gevallen kan het schoonmaken van de zonnepanelen resulteren in 25% rendementswinst. Woont u in Outgaarden en wenst u een beroep te doen op onze klusjesdienst, aarzel dan niet om ons te contacteren.


 Waterleiding, toilet of boiler ontkalken – urinesteen verwijderen | Outgaarden

Verkalking heeft een negatieve invloed op heel wat sanitaire apparaten. Een elektrische boiler zal zo veel meer elektriciteit verbruiken, het debiet van waterleidingen daalt aanzienlijk en in een verkalkt toilet zorgt urinesteen voor onaangename geurtjes. Redenen te over dus om deze verkalking uit uw sanitair te laten verwijderen. Wanneer we uw leidingen ontkalken doen we dit steeds met de nodige voorzichtigheid zodat uw boiler of waterleiding niet onnodig beschadigd wordt. Wenst u een meer permanente oplossing dan kan u een ontkalker op uw waterleiding laten aansluiten. We ontkalken o.m. in Outgaarden.


 Onze merken: ACV, Bulex, Flandria, Henrad, Junkers, Vaillant,… | Outgaarden

Bij aanschaf van een nieuwe boiler of centrale verwarming wilt u natuurlijk dat deze een tijdje meegaat. Daarom werken we bij Service Loodgieter steeds met hoogkwalitatieve merken zoals ACV, Bulex, Flandria, Henrad, Junkers, Stelrad, Van Marcke en Vaillant. Wenst u een reparatie of onderhoud van uw centrale verwarming of boiler? In dat geval doet het er weinig toe welk merk u bezit: onze loodgieters zijn meer dan bekwaam om zowat ieder toestel te kunnen herstellen. We installeren overigens niet alleen volledige centrale verwarmingen (incl. radiatoren): ook voor het aansluiten van een nieuwe cv ketel kan u ons contacteren. Onze loodgieters zijn o.m. actief in de regio Outgaarden.


 Boiler aansluiten, herstellen of vervangen – onderhoud boiler | Outgaarden

Wil je een boiler laten plaatsen dan laat je dit best over aan een professional. Een zonneboiler, gasboiler, elektrische boiler,… onze loodgieters weten perfect hoe ze deze boilers correct moeten installeren. Naast het aansluiten van boilers doen we ook aan reparatie, bv. wanneer uw boiler lekt. Wijst een controle uit dat herstellen niet meer aan de orde is of dat repareren qua prijs niet voordelig zou zijn dan kunnen we ook steeds overgaan tot het vervangen van uw oude boiler door een nieuwe boiler (onze huis merken zijn: ACV, Junkers, Bulex & Vaillant). Tot slot helpen we ook met het onderhoud van uw boiler: heeft u een gasboiler dan is dit verplicht maar ook zonder deze verplichting kan een onderhoud aangewezen zijn, bv. om verkalking in uw boiler tegen te gaan. Onze loodgieters zullen uw boiler dan professioneel ontkalken. Dit alles doen we onder andere ook in Outgaarden.


 Ontstoppingsdienst – wc, douche, riool,… ontstoppen - geurdetectie | Outgaarden

Water dat maar niet of veel trager dan normaal wegstroomt? Een wc, douche, gootsteen, waterleiding of riolering,… een verstopping kan zowat overal ontstaan. Om het ontstoppen tot een goed einde te brengen zal onze ontstoppingsdienst in eerste instantie steeds nagaan waar de verstopping juist zit. Is het een enkel apparaat (bv. een toilet) dat verstopt zit, dan zullen we alleen de afvoer van dit apparaat moeten ontstoppen. Zijn er meerdere toestellen getroffen dan bevindt de verstopping zich doorgaans ergens in uw riool. Nadat we dit hebben vastgesteld kunnen we alles doelgericht gaan ontstoppen. Een andere dienst die we als ontstoppingsdienst aanbieden is geurdetectie: heeft u last van geurhinder dan zullen we met een rookgenerator de oorzaak van deze stank in huis opsporen en deze oorzaak vervolgen verwijderen. Tot slot kan u ons ook contacteren voor een camera inspectie van uw riool. Tijdens zo’n rioolinspectie brengen we uw riolering in kaart met behulp van een kleine rioolcamera. Zo kunnen we eventuele eventuele pijnpunten lokaliseren. We doen dit alles o.m. bij u in Outgaarden.


 Ventilatiesysteem onderhoud | Outgaarden

Uw (al dan niet mechanische) ventilatie of wtw zorgt ervoor dat u thuis gezond kunt ademhalen. Toch is het aangewezen om van tijd tot tijd een onderhoud te laten uitvoeren. Zo’n onderhoud van uw ventilatiesysteem omvat onder meer het reinigen van de luchtkanalen. In deze ventilatiekanalen kan er na verloop van tijd een schimmelhoudende stof- en vetlaag ontstaan, wat ook een negatieve weerslag heeft op de omgevingslucht in uw woning. Ook de ventielen hebben hier last van, bij een onderhoud moeten we deze elementen dus ook schoonmaken. Is uw ventilatiesysteem een wtw dan zal er ook gekeken worden naar de eigenlijke installatie en de bijbehorende filters. We zijn in zowat heel Oost-Vlaanderen actief, ook dus in Outgaarden.


 Dakwerken: dak vernieuwen – dakgoot herstellen – lek in dak opsporen – dak ontmossen | Outgaarden

Service Loodgieter helpt u ook met al uw dakwerken, bijvoorbeeld een dakrenovatie. Zo’n renovatie van je plat of hellend dak is nuttig omdat het in sommige gevallen kan leiden tot een kostvermindering van meer dan 30%. Wanneer we een dak gaan vernieuwen kan dit ook steeds gedeeltelijk: dit is aangewezen wanneer u dakschade hebt opgelopen of wanneer u merkt dat er ergens een lek in uw dak zit. In dat laatste geval zullen we eerst de locatie van de lekkage moeten opsporen. Niet alleen een dak kan lekken, soms is het ook uw dakgoot die lekt. In dat geval zullen we eerst trachten om deze lekkende dakgoot te herstellen. Is de schade te groot en is een reparatie niet meer mogelijk dan zit er niets anders op dan over te gaan tot het vervangen van deze dakgoot. Een andere veelvoorkomende service die we verlenen is het ontmossen van daken. Deze dakwerken voeren we o.m. uit in Outgaarden.

Naar boven


Heeft u dringend een ontstoppingsdienst, loodgieter of klusjesman nodig?
Bel 0495 56 37 78

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78