Service Loodgieter

Dakrenovatie

Voor een dakrenovatie of andere dakwerken kan u steeds een beroep doen op Service Loodgieter. Een dak ontmossen, een lek in uw dak opsporen, een dakgoot plaatsen, herstellen of vervangen,… we doen het allemaal. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor al uw dakwerken: Service Loodgieter is actief in heel Vlaanderen.

Bel ons: 0495 56 37 78

Dakrenovatie – renovatie van hellend of plat dak

Een goede dakrenovatie kan je energiekost al snel tot 30% drukken. Wil je overgaan tot een renovatie van je plat of hellend dak dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het vernieuwen van uw dakbedekking kan zowel gedeeltelijk (bijvoorbeeld wanneer u dakschade wilt laten herstellen) als volledig. Bij zo’n renovatie van een plat dak werken we o.a. met materialen zoals rubber, asfalt en het milieuvriendelijke EPDM. We doen dit overigens ook voor het dak van een tuinhuis. Heeft u een hellend dak met loszittende of oude dakpannen dan kan u ons ook contacteren om deze te vervangen. Ook wanneer u het dak op uw tuinhuis wilt vervangen. De prijs van een nieuw dak hangt van vele factoren af, contacteer ons daarom vrijblijvend voor een offerte om uw dak te vernieuwen.

Dakgoot herstellen of vervangen

Sijpelt er ongewenst water uit je dakgoot? Dan wacht je beter niet te lang om deze te herstellen. Wanneer je dakgoot lekt is er immers een kans dat ook je huis waterschade lijdt. Het is bovendien niet ondenkbaar dat de toestand van je dakgoot verder verergert waardoor je deze op termijn volledig moet vervangen. U kan Service Loodgieter steeds contacteren voor een reparatie van uw lekkende dakgoot, ook komen we graag ter om een nieuwe dakgoot te plaatsen.

Andere dakwerken: lek in dak opsporen & dak ontmossen

Vochtplekken in huis? Dan heeft u misschien last van een lek in uw dak. In dat geval zullen we de lekkage eerst moeten lokaliseren. Het opsporen gebeurt met professionele tools. Van zodra dit in orde is kunnen we uw dak gericht gaan herstellen. Zo’n lek kan trouwens niet alleen ontstaan door breuken in het dak, ook wanneer uw dak te bemost is bestaat er daar kans toe. Wilt u mosschade voorkomen dan kan u ons ook contacteren voor het ontmossen van uw dak.

Problemen met uw dak?
Bel 0495 56 37 78

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78