Service Loodgieter

Meer dan 20 jaar professionele ervaring

Structurele oplossingen

Service loodgieter is niet alleen actief als loodgieter maar ook als ontstoppingsdienst, schoorsteenveger, aardgas installateur en klusjesdienst. Dit overal in Vlaanderen. Een wc ontstoppen, urinesteen verwijderen, sanitair installeren, een dakrenovatie,… we doen het allemaal. U vindt ons onder meer in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.
[Klik hier en kies je regio]

Snelle interventies - 24/7 bereikbaar

Bij Service Loodgieter doen we niet alleen aan loodgieterij. Hieronder een overzicht van de diensten die we leveren:

 

Sanitair installeren – lekkende kraan herstellen - kelder leegpompen

Wenst u uw badkamer te renoveren? Service Loodgieter helpt u graag verder met de installatie van zowat elk sanitair apparaat: een wc, een douche, een bad, een kraan,… De renovatie hoeft zich niet te beperken tot enkel het installeren van de toestellen, we kunnen desgwenst ook nieuwe tegels of een nieuwe vloer plaatsen. Ook voor zaken zoals een lekkende kraan of het leegpompen van een kelder mag u ons altijd contacteren.

 

Onderhoud verwarmingsketel – cv installatie - herstelling centrale verwarming

In vele gevallen is het onderhoud van uw cv ketel jaarlijks verplicht, een uitzondering hierop is een centrale verwarming met gasketel, deze moet slechts om de twee jaar een keuring krijgen. Service Loodgieter is officieël gecertificeerd voor de controle van uw verwarmingsketel. Ook kan u ons steeds contacteren voor een herstelling of het plaatsen van een centrale verwarming.

 

Klusjesdienst: kleine elektriciteitswerken – schoorsteen vegen – rioleringswerken – onderhoud zonnepanelen

Als klusjesdienst helpen we u uiteraard met alle traditionele klussen in en aan huis: een muur schilderen, een wasmachine aansluiten, een stopcontact plaatsen, andere kleine elektriciteitswerken,… Daarnaast zijn we ook actief als schoorsteenveger. Zit er een vogelnest in uw schoorsteen of wilt u uw schouw gewoon laten vegen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat voorts ook tot ons takenpakket behoort zijn rioleringswerken. Niet alleen kunnen we uw riool voorzien van een reparatie of renovatie, we kunnen ook afvoerleidingen aansluiten of zelfs een volledige nieuwe riolering leggen. Tot slot helpen we u ook met het reinigen van uw zonnepanelen.

 

Waterleiding en boiler ontkalken – urinesteen uit toilet verwijderen

Verkalking zorgt ervoor dat uw waterleiding minder goed stroomt. Ook heeft het een afkoelend effect: verwarmingsgapparaten met verkalking (bv. een boiler) zullen meer elektriciteit verbruiken om warmte te kunnen genereren. Bij een toilet zorgt verkalking er ten slotte voor dat er in de wc urinesteen ontstaat. Wilt u deze verkalking laten verwijderen dan kunt u rekenen op Service Loodgieter. We ontkalken alles professioneel, zonder beschadiging.

 

Boiler plaatsen – reparatie of onderhoud boiler

Nieuwe boiler gekocht? Laat hem plaatsen door onze vakman! Het correct aansluiten van zo’n boiler is immers best moeilijk als u niet de juiste technische voorkennis heeft. We installeren niet alleen boilers: ook voor een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan bv. nodig zijn wanneer uw boiler lekt – we komen dan snel ter plaatse om alles vakkundig te herstellen. Indien nodig kunnen we uw oud apparaat ook steeds vervangen door een nieuwe boiler: u kan dan kiezen uit merken zoals Junkers, ACV, Vaillant of Bulex. Ook verzorgen we het onderhoud van uw boiler – dit is bv. verplicht wanneer u een gasboiler heeft.

 

Aardgas installateur: installeren, keuring aardgas en gasleiding of installatie repareren

Als erkend Cerga aardgas installateur werken we volgens de strenge hedendaagse normen wanneer we uw aardgas komen installeren. Heeft u al een installatie dan kunnen we ook bij u langskomen om deze te onderwerpen aan een gaskeuring. In beide gevallen krijgt u een gas attest. Ook wanneer er een deel van de installatie, bv. een gasleiding, deftect is kan u ons bellen om deze te laten repareren.

 

Ontstoppingsdienst – geurdetectie en camera inspectie

Last van een verstopping? Je merkt het meestal aan het feit dat het afvalwater van je wc, gootsteen of douche maar langzaam wegstroomt. Het ontstoppen van je sanitair apparaat biedt dan meestal soelaas. Kampen er meerdere sanitaire apparten met dit probleem dan is je riolering meestal verstopt. Onze ontstoppingsdienst kan zo’n riool gelukkig ook gewoon ontstoppen. We hanteren daarbij een vooraf bepaalde prijs per uur. Een tweede service die onze ontstoppingsdienst aanbiedt is geurdetectie: wanneer u last heeft van stank in huis dan kunnen we op deze manier gericht op zoek gaan naar de oorzaak van geurhinder. Ten slotte kan u ons ook contacteren voor een camera inspectie van uw riolering – dit is vooral handig wanneer u meermaals last heeft van verstoppingen.

 

Onderhoud ventilatiesysteem

Bij een onderhoud van een ventilatiesysteem worden de verschillende onderdelen van je ventilatie grondig gereinigd. De onderdelen die je vooral moet laten reinigen zijn in eerste instantie de luchtkanalen omdat deze er hier na verloop van tijd schimmels en bacterieën ontstaan. Naast de ventilatiekanalen zul je bij een onderhoud ook de ventielen moeten schoonmaken. Heeft u tot slot een wtw installatie dan zullen ook het apparaat en de filters een onderhoud moeten krijgen.

 

Dakwerken: dakrenovatie – dak ontmossen - dakgoot herstellen of vervangen

Heeft u de afgelopen jaren meermaals last gehad van een lek in uw dak dan is het geen slecht idee om een dakrenovatie door te voeren. Bij een dak renovatie kan u door het vernieuwen van de bedekking in sommige gevallen tot 1/3de op uw energiefactuur besparen. Service Loodgieter helpt u graag bij dit renoveren. Dit kan zowel volledig als gedeeltelijk: wilt u enkel het lek in uw dak dichten dan gaan we dit lek eerst opsporen zodat we uw dak gericht kunnen repareren. Ook voor andere dakwerken kan u ons bellen: heeft u een lekkende dakgoot dan kunnen we deze steeds herstellen of vervangen en ook wanneer u uw dak wilt ontmossen kan u op ons rekenen.

 

Volgens uw wensen en budget

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78