Service Loodgieter

Centrale verwarming

Zoekt u iemand voor een algemeen onderhoud van uw cv ketel of is deze toe aan herstelling? Gasketel of condensatieketel, onze loodgieters kennen zowat iedere soort verwarmingsketel, uw centrale verwarming is bij ons dus in goede handen. Naast een onderhoud of reparatie helpen we u ook met de installatie of keuring van uw cv ketel. We zijn actief in de hele Vlaamse regio: de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams Brabant.

Wenst u een onderhoud van uw cv?
Bel 0495 56 37 78

Onderhoud cv ketel

Wilt u rendementsverlies voorkomen dan is een onderhoud van uw centrale verwarming geen overbodige luxe. Iedere verwarmingsketel of condensatieketel moet bovendien jaarlijks gekeurd worden om wettelijk in orde te zijn. Is je cv aangesloten op een gasketel dan zal de ketel slechts om de twee jaar een controle moeten krijgen. Na het onderhoud voorzien we u van een certificaat zodat u wettelijk in orde bent.

Promotie: onderhoud van uw aardgasketel voor slechts €99


Herstelling centrale verwarming

Werkt uw cv ketel niet meer naar behoren? Service Loodgieter weet raad en voert de herstelling van uw centrale verwarming snel en efficiënt uit. Blijkt de reparatie onmogelijk dan kan onze installateur ook overgaan tot het vervangen van de oude ketel en deze vervolgens via installatie aansluiten op uw centrale verwarming.


CV installatie

Zoekt u een erkend installateur om uw nieuwe centrale verwarming te plaatsen dan bent u bij ons aan het juiste adres. We werken steeds volgens de meest moderne standaarden zodat uw cv pico bello wordt aangesloten. Naast een gewone installatie kan u bij ons steeds een nieuwe cv ketel kopen. We werken daarbij uitsluitend met kwaliteitsmerken, zo bent u zeker van een lange levensduur.
 

Onderhoudsrapport cv ketel dmv keuring

Service Loodgieter is wettelijk gemachtigd om een onderhoudsrapport mbt uw cv ketel af te leveren. Deze keuring is verplicht voor het ingebruik nemen van een nieuwe centrale verwarming. Het keuren zal ook moeten gebeuren wanneer de cv ketel of brander vernieuwd werd of wanneer deze verplaatst werd.

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78