Service Loodgieter

Klusjesdienst

Onze klusjesdienst helpt u met al uw klussen in en aan huis. Hieronder verstaan we o.a. kleine elektriciteitswerken, een depannage van uw elektriciteit, rioleringswerken, zonnepanelen reinigen, Onze klusjesman is daarnaast ook inzetbaar als schoorsteenveger. We doen dit alles in alle Vlaamse provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Klusjesman – klussen in en aan huis

Aan een vooraf bepaald uurtarief kan u onze klusjesman inschakelen voor al uw kleine klussen of herstellingen, in en aan huis. Bedrijven, instellingen of scholen kunnen onze klusjesdienst ook contacteren voor een bedrijfsonderhoud of schoolonderhoud.

Er zijn heel wat zaken waar u onze klusjesman voor kan contacteren. In eerste instantie gaat het om alle klussen in en aan huis. Heeft u een schilder of behanger nodig of wilt u dat het gras gemaaid wordt? Dan kan u steeds een beroep doen op onze klusjesdienst. Ook bedrijven, instellingen of scholen kunnen onze hulp inroepen. Onze klusman komt dan graag langs voor een bedrijfsonderhoud en schoolonderhoud. We werken daarbij steeds met een uurtarief. Ook neemt onze klusjesman steeds de nodige accessoires mee om de klusjes tot een goed einde te brengen.

Klusjesdienst gewenst?
Bel 0495 56 37 78

Kleine elektriciteitswerken

Onze vaklui staan klaar om u te helpen met alle kleine elektriciteitswerken: zo bv. een depannage van de elektriciteit, een wasmachine, wisselschakelaar, stopcontact, zekeringkast,… aansluiten, een lamp vervangen, een stopcontact plaatsen,…

Valt uw ijskast of zelfs uw hele huis zonder stroom? Onze klusjesdienst weet raad! Naast een depannage zijn er tal van andere kleine elektriciteitswerken waar u ons voor kan contacteren. Wilt u bijvoorbeeld ergens in huis een nieuw stopcontact plaatsen? Uw gedateerde elektriciteit zekeringen vervangen door een nieuwe zekeringkast? Nieuwe verlichting installeren? Een defecte lamp vervangen? Het kan allemaal. Ook voor een elektriciteitsaansluiting bent u bij ons aan het juiste adres. We denken dan aan toestellen zoals een wasmachine of droger, maar evengoed zaken zoals een wisselschakelaar of elektriciteitskast. Het aansluiten gebeurt steeds conform de huidige veiligheidsattesten.

Hulp nodig met uw elektriciteit?
Bel 0495 56 37 78

Rioleringswerken

Voor al uw rioleringswerken kan u bij ons terecht. Is uw riool toe aan renovatie of reparatie? Wilt u via een camera inspectie uw riool in kaart brengen, apparaten er op aansluiten of meteen een nieuwe riolering leggen? Onze rioolservice doet het allemaal.

Wanneer u merkt dat het afvalwater langer dan normaal blijft staan zit er mogelijkerwijs een breuk in uw riolering. Om zeker te zijn kunnen we via een camera inspectie de leidingen van uw riolering verkennen. Blijkt na zo’n rioolinspectie dat er inderdaad een breuk zit in uw riool dan kunnen we overgaan tot reparatie of renovatie. Het eerste is in prijs goedkoper dan wanneer u de riolering volledig opnieuw wenst aan te leggen. Onze rioolservice zal daarnaast ook helpen met het aansluiten van allerlei sanitaire apparaten of afvoerleidingen op de riolering.

Problemen met uw riool?
Bel 0495 56 37 78

Schoorsteenveger

Een schoorsteen laten vegen is vaak wettelijk verplicht, een schouw kuisen vermindert immers het risico op brand. Het attest dat u na het reinigen ontvangt zit in de prijs inbegrepen. U kan ons ook contacteren voor een camera inspectie of renovatie van uw schoorsteen.

Schoorsteen vegen
Om rendementsverlies te voorkomen laat u uw schoorsteen best regelmatig vegen door een professionele schoorsteenveger. Een andere reden voor het tijdig laten vegen van uw schouw is het voorkomen van CO-vergiftiging of brand, de kans is immers niet onbestaande dat vogels een vogelnest bouwen in uw schoorsteen waardoor de schouw verstopt raakt. Is uw schouw aangesloten op een centrale verwarming die werkt op vaste brandstof of stookolie dan is het kuisen ervan zelfs wettelijk verplicht en dient dit elk jaar te gebeuren. Werkt uw centrale verwarming op gas dan zal het reinigen van de schoorsteen iedere twee jaar moeten plaatsvinden. Na het schouwvegen ontvangt u van ons een officiëel attest, dit zit in de prijs inbegrepen. Zo’n attest van schoorsteenvegen kan niet alleen door de overheid maar ook door verzekeringsagentschappen opgevraagd worden.

Camera inspectie schoorsteen – schoorsteen renovatie
Onze schoorsteenveger kan ook steeds een camera inspectie uitvoeren van uw schoorsteen. Dankzij zo’n schoorsteeninspectie kunnen we achterhalen hoe het gesteld is met de kwaliteit van uw schouw. Zijn de voegen nog ok? Zit er asbest in uw schouw? Wanneer we na zo’n inspectie problemen vaststellen kan u beslissen om over te gaan tot een (gedeeltelijke) schoorsteen renovatie. Onze schouwveger kan dan bijvoorbeeld poreus geworden voegen vernieuwen, inox schouwvoeringen plaatsen of een nieuwe deksteen plaatsen.

Moet uw schoorsteen gereinigd worden?
Bel 0495 56 37 78

Onderhoud zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen kan in sommige gevallen leiden tot een rendementswinst van 25%, een regelmatig onderhoud is dus geen overbodige luxe. Bij het schoonmaken van de zonnepanelen van een zonneboiler zullen we na het reinigen ook steeds de glycol controleren.

In theorie zorgt regenval ervoor dat u uw zonnepanelen niet hoeft te reinigen. De praktijk leert ons echter dat er na zo’n natuurlijk onderhoud steeds vuil op de zonnepanelen achterblijft. Dit vuil kan in sommige gevallen zorgen voor een rendementsverlies tot 25%. Daarom dat het schoonmaken ervan geen overbodige luxe is, meer zelfs: door de rendementswinst is het zijn prijs doorgaans meer dan waard. Zijn uw zonnepanelen aangesloten op een zonneboiler dan zullen we na het reinigen ook steeds de glycol vloeistof nakijken en waar nodig vernieuwen.

Moeten uw zonnepanelen gereinigd worden?
Bel 0495 56 37 78

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78