Service Loodgieter

Sanitair

Een douche, bad, wc, afvoerbuis, toilet, kraan…, zowat ieder sanitair apparaat kunnen we plaatsen en installeren. Wanneer u uw volledige badkamer wilt renoveren, helpen we u graag met deze renovatie en ook voor een reparatie kan u ons bellen. Heeft u tot slot last van een lekkende kraan of wilt u een lek in uw afvoerbuis of waterleiding laten herstellen dan nemen we die taak graag op ons. Dit alles aan een scherpe prijs. Service Loodgieter is werkzaam in alle Vlaamse provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Renovatie van uw badkamer of toilet?
Bel 0495 56 37 78

Douche, bad wc,… plaatsen en installeren - badkamerrenovatie

Heeft u een nieuw sanitair apparaat gekocht en wilt u dit apparaat correct aansluiten? Om onaangename verassingen te voorkomen doe je er goed aan een loodgieter te contacteren. Een douche, bad, wc, toilet, kraan,… onze vakman komt alles volgens de regels der kunst plaatsen en installeren. Wilt u uw badkamer volledig renoveren? Geen probleem! Bij zo’n badkamerrenovatie kunnen we na de installatie en het aansluiten van de apparaten op de afvoerbuis desgewenst ook de rest van het kamerinterieur aanpassen: bv. door het plaatsen van een betegeling die aansluit bij de kleur van uw bad of douche. Ook voor een gedeeltelijke renovatie van een apparaat kan u ons bellen: we denken dan bv. aan het plaatsen van een nieuwe douchebak.

Reparatie sanitair: Lekkende kraan, afvoer of waterleiding – kelder leegpompen

We doen ook aan reparatie. Is uw sanitair apparaat defect? Zit er een lek in uw waterleiding of afvoerbuis? Heeft u last van een lekkende kraan? We kunnen dit alles doorgaans snel herstellen. Indien dit niet lukt kunnen we het kraantje of de water- of afvoerleiding in kwestie ook steeds vervangen door een nieuw exemplaar. Staat na zo’n lek uw kelder onder water dan kunnen we deze ook leegpompen.

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78