Service Loodgieter

Ontstoppingsdienst

Last van geurhinder of een verstopte wc? Via geurdetectie of camera inspectie zal onze ontstoppingsdienst steeds de achterliggende oorzaak kunnen opsporen. Vervolgens zullen we uw toilet, douche, gootsteen, riool,… vakkundig ontstoppen, dit aan een goede prijs. Service Loodgieter is actief in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.

Riool, wc, douche, gootsteen, afvoer leiding,… ontstoppen

Onze ontstoppingsdienst kan zowat alles ontstoppen. Een wc, riool, douche, gootsteen, leiding,… bij zowat iedere verstopping weten onze professionals raad. Ook iets dieperliggende problemen zoals een riolering of afvoer kunnen we vakkundig ontstoppen. We hanteren een vaste prijs voor het eerste werkuur.

Blijft uw water soms langer dan normaal staan uw toilet, douche, gootsteen en lavabo? Dan heeft u allicht te maken met een verstopping van uw afvoer. Omdat niemand gediend is met een verstopte wc is het daarom aangewezen om alles zo snel mogelijk te laten ontstoppen door een professionele ontstoppingsdienst. Onze professionals zullen in eerste instantie gaan kijken naar wat er juist verstopt is. Werd bv. alleen de waterleiding van uw toilet getroffen, dan blijft de schade in zekere zin beperkt tot deze enkele leiding. Lastiger is het wanneer de verstopping zich voordoet ter hoogte van uw riolering. Omdat uw riool in verbinding staat met meerdere apparaten zal dit een grotere inpact hebben. De afvoer leidingen van andere sanitaire apparaten zullen dan ook verstopt raken. Gelukkig kan onze onstoppingsdienst in beide gevallen de zaak ontstoppen. Voor de ontstopping van een riolering, wc,… hanteren we een vaste prijs voor het eerste werkuur. Naast het ontstoppen omvat deze prijs ook de verplaatsingskosten

Goede ontstoppingsdienst nodig?
Bel 0495 56 37 78

Camera inspectie

Het doel van een camera inspectie is het blootleggen van de eventuele zwaktes van uw riool. Tijdens zo’n inspectie speuren we met een compacte rioolcamera de binnenkant van uw riolering af. De breuken en verzakkingen die door zo’n rioolinspectie aan het licht komen kunnen dan vervolgens gericht hersteld worden.

Is het niet de eerste keer dat u te maken krijgt met een verstopping van uw riool? Dan raden we doorgaans aan om een camera inspectie te laten uitvoeren. Met een compacte rioolcamera wordt de binnenkant van uw riolering geïnspecteerd. Tijdens zo’n rioolinspectie gaan we dan in eerste instantie op zoek naar breuken of lekken in uw riool, deze kunnen veroorzaakt worden door o.a. verzakkingen of ingegroeide boom- of struikwortels. Daarnaast kan ook verkalking voor problemen zorgen. Een inspectie van uw riool is zijn prijs meestal waard omdat u zo de problemen op lange termijn kunt aanpakken. Eenmaal we de problemen gelokaliseerd hebben kunnen we immers overgaan tot een gericht herstellen.

Wenst u een camera inspectie?
Bel 0495 56 37 78

Geurdetectie

Geurhinder ontstaat meestal door een breuk in uw riolering, waardoor er een onaangename stank vrijkomt uit de afvoer van uw badkamer, toilet,… Voor je het weet zit de rioolgeur overal in huis. We kunnen de breuk opsporen dmv geurdetectie, dit aan een vaste prijs.

Last van geurhinder? Onze ontstoppingsdienst weet raad! In eerste instantie zullen we moeten vaststellen waar de rioolgeur juist vandaan komt. Het opsporen van de oorzaak van deze geurhinder begint met vast te stellen of deze stank enkel in een bepaalde ruimte of zowat overal in huis voorkomt. Wanneer alleen je toilet of badkamer onaangenaam ruikt zullen we kijken naar de individuele sanitaire apparaten. Zijn deze verkeerd aangesloten? Is de afvoer nog steeds in orde? Nadat we de oorzaak hebben vastgesteld kunnen we ook overgaan tot het verwijderen van deze geurhinder. Komt de geurhinder zowat overal in huis voor dan is er naar alle waarschijnlijkheid een probleem met uw riolering. Deze kan bv. op bepaalde plekken gescheurd zijn. In dat geval biedt een geurdetectie de oplossing. Met een speciale machine blazen we onschadelijke rook door uw riool. De scheur die de geurhinder veroorzaakt bevindt zich daar waar er rook uit de leiding naar boven komt. Na het opsporen van deze scheur kunnen we overgaan tot een gerichte herstelling. Voor zo’n geurdetectie rekenen we steeds een vaste prijs aan.

Last van rioolgeur?
Bel 0495 56 37 78

Prijzen

Onze ontstoppingsdienst werkt met vaste prijzen. Deze prijs omvat het eerste werkuur dat we bij u komen ontstoppen, ongeacht of het gaat om een individueel apparaat (wc, douche, bad, gootsteen,… ), een (afvoer) leiding of een riool. Duurt het ontstoppen iets langer dan dit eerste werkuur dan zal onze ontstoppingsdienst de kosten verrekenen per half uur extra. Voor een geurdetectie of een camera inspectie van uw riolering betaalt u een aparte prijs.

Onze ontstoppingsdienst kan zowat alles ontstoppen. De kosten zijn transparant: u betaalt steeds vaste prijzen voor het eerste werkuur. Deze prijs is zowel van toepassing op het ontstoppen van een individueel sanitair toestel zoals een wc, bad, gootsteen, douche,… als op het ontstoppen van dieperliggende leidingen zoals een afvoer leiding of riool. Gaat het ontstoppen gepaard met een geurdetectie of camera inspectie van uw riolering dan betaalt u een additioneel tarief. De gehanteerde prijs is afhankelijk van het moment waarop onze ontstoppingsdienst moet langskomen, Service loodgieter is immers 24/7 beschikbaar. Wenst u een interventie ‘s avonds tijdens de week (tussen 19u en 22u) of op zaterdag dan betaalt u 50% extra. Moeten we ’s nachts (na 22u) of op een zondag of feestdag langskomen dan stijgt dit naar 100%. Dit gegeven is ook van toepassing voor een camera inspectie van uw riool of geurhinder opsporen. Tot slot willen we ook meegeven dat de prijzen voor een ontstopping van toepassing zijn voor het eerste werkuur, per half uur extra zal de prijs iets verder stijgen.

Dagtarief
Ontstoppen €169
Ledigen (mini vet) putjes of ledigen buis of put €100
Ledigen vetput Ter plaatse te bespreken
Extra 30min. Starttarief + €35
Toeslag camera inspectie (beelden worden niet opgenomen enkel op aanvraag) Starttarief + €100
Toeslag gebruik rookgenerator Starttarief + €90
Toeslag voor ontkalken / verwijderen urinesteen Starttarief + €90
Toeslag leidingen traceren Starttarief + €90
Toeslag USB-stick Starttarief + €40
Toeslag verslag/offerte verzekering Starttarief + €75
Toeslag gebruik spuitkop Starttarief + €80
Toeslag gebruik ontstoppingsproduct Starttarief + €30
Avondtarief (vanaf 19u) + zaterdag
Ontstoppen Dagtarief + 50%
Controle (mini vet) putjes of ledigen buis Dagtarief + 50%
Ledigen vetput Ter plaatse te bespreken
Extra 30min. Dagtarief + 50%
Toeslag camera inspectie (beelden worden niet opgenomen enkel op aanvraag) Dagtarief + 50%
Toeslag gebruik rookgenerator Dagtarief + 50%
Toeslag voor ontkalken / verwijderen urinesteen Starttarief + €80
Toeslag leidingen traceren Dagtarief + 50%
Toeslag USB-stick Starttarief + €45
Toeslag verslag/offerte verzekering Starttarief + €75
Toeslag gebruik spuitkop Starttarief + €80
Toeslag gebruik ontstoppingsproduct Starttarief + €30
Nachttarief (vanaf 22u) + zondag/feestdagen
Ontstoppen Dagtarief + 100%
Controle (mini vet) putjes of ledigen buis Dagtarief + 100%
Ledigen vetput Ter plaatse te bespreken
Extra 30min. Dagtarief + 100%
Toeslag camera inspectie (beelden worden niet opgenomen enkel op aanvraag) Dagtarief + 100%
Toeslag gebruik rookgenerator Dagtarief + 100%
Toeslag voor ontkalken / verwijderen urinesteen Starttarief + €90
Toeslag leidingen traceren Dagtarief + 100%
Toeslag USB-stick Starttarief + €40
Toeslag verslag/offerte verzekering Starttarief + €75
Toeslag gebruik spuitkop Starttarief + €80
Toeslag gebruik ontstoppingsproduct Starttarief + €30

Factuur volgt na 15 dagen

Prijzen incl. verplaatsing en 1 werkuur / excl. btw (1 man 1 werkuur of 2 man 0.5 werkuur).

Bij annulatie van een opdracht door de klant na voorrijden, m.a.w nadat onze ontstoppingsdienst ter plaatse is, is de ontstoppingsservice gerechtig een schadevergoeding aan te rekenen van min €95 excl. btw. overdag . Hetzelfde geldt ingeval van nutteloze verplaatsingen doordat de klant niet aanwezig is op de plaats waar de werken moeten worden uitgevoerd. Is het weekend, avond, nacht of een feestdag dan zal er 185 €  excl. btw . worden aangerekend.

Meer informatie over deze prijzen?
Bel 0495 56 37 78

Service Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@serviceloodgieter.be - T: 0495 56 37 78